back to the 80´s

orka vara så själviska som personer här i stockholm är..pust och tungt stön!
i tunnelbanan är det värst här puttas vi och ber inte om ursäkt om man råkan trampa en på tån med kilklackar inte.. nej nej, vi fortsätter och pucha på frammåt, undra om de ser att man står där, att de är helt blinda eller om de bara ignorerar en för att de inte bryr sej, om jag råkar putta på någon när de rycker till i starten så självklart ber jag om ursäkt.. men för vissa finns detta tydligen inte i deras värld.. herre min jesus!
när det är trångt och jävligt i vagnarna så kan man ju säga "ursäkta" och trycka på lite för att man ska komma fram, ja vet, det är inte lätt att komma ut men man gör det, och det värsta är ju att det inte kommer bli bättre, folk som har cyklat hela sommaren och vart duktiga kommer att vara tröttare nu på hösten/vintern och sen är det ju så kallt på morgonen nu för tin! värsta vintern juh..
jaja, slut på gnällandet av spydiga och träliga stockholmare! men ja lovar, ja kommer aldrig bli sån..promise!

idag hade vi färgmodell, lisa eriksson var min modell, henne la ja sunlights i utväxten och i vissa mörka slingor och sen gjorde ja blekta slingor, blev super, men ja fick tyvärr inga betyg för att både karin och bobby var min lärare som skulle kolla om ja gjorde rätt och allt det där och båda rörde ihop det för mej så de vet inte hur de ska bedömma, ja blev nöjd och tycker att det skulle vara ett högt betyg, gjorde precis som de sa på bra tid, lisa skulle vara i skolan ett idag, men ja släppte henne vid halv 2, sorry, men hon blev bra det var de som var meningen med denna dag;)

imorn har vi inget speciellt vad ja vet, nu har vi mycke igen, nästa vecka ska vi ha 3 modeller igen och just nu har ja ingen frivillig, tänkte hänga upp dom där lapparna, har ju inte gjort det än! hoppas några nappar på de, då kanske jag har modeller till varje gång sen!

ihelgen blir de gullspångsfest! det ska bli himla roligt, vi ska sitta lite innan och dricka ett glas innan vi drar in till staden och ser vad kvällen har att erbjuda, måste hitta nåt att ha på mej, H&M öppnar sin nya butik på drottninggatan imorn, (bara den 4 butiken som ligger irad med varann) ska se om de har lite som kanske passar, annars finns ju alltid billiga gina, perfekt för mej det som är en fattig student!

ja vill hem snart igen, ja har nog inte sagtatt ja köpte 2 st klockor till johan till huset för 900 kr!!
får se om han har satt upp dom när ja kommer hem, har även köpt present till andreas nu, hoppas han blir glad för den:) ja var inne på butricks här om daen (igen) ;) älskar den butiken.. där finns ju massa roligt, massa presentbra saker!

va mycke ja hade att säga idag helt plösligt, men ja är lite pratsjuk.. tänkte om ja skulle ha mitt lilla egna spa här hemma idag, ja har tvättat allt så allt sånt är undanstäkat, det är bara städningen kvar, sen ska ja bara ta hand om mej själv, kommer bli sjönt, duscha fixa mina platta fötter, händer ansikte naglar, kropp och topp.. på måndag har vi egen vård så då ska ja färga mitt hår igen, det är inte bra att vara frisör, kommer slita ut mitt hår om ja fortsätter på detta vis;)

ne, nu ska ja sätta igång, så ja blir klar innan ja ska lägga mej 

ja ska ha uppsättningsprov här snart, några förslag på uppsättningar?

       

öhmmm

Riksnyheter (arkiv)

Kristinehamn: Trafikolycka

Strax före 13 kolliderade två personbilar på riksväg 63 vid Bäckhammar söder om Kristinehamn. Sju personer var inblandade och enligt uppgift så fick samtliga föras till sjukhus.
Publicerad av
Teija, 2009-09-19 13:54:35
[Direktlänk till den här nyheten]  [Tipsa en vän om den här nyheten]


Läs mer nyheter från Kristinehamn>>


rättning, vi var 8 personer som fördes till sjukhus, och det var väg 26? hallå..


[email protected]


idag hade vi slingmodell, jag hade amanda eriksson, hon blev skitsnygg i håret, tog kort på henne, ja tänkte lägga ut dom bilderna:) fick dessutom ett mvg på den!
jag har satt upp lappar(eller ska) på sjövikshallen och på tunnelbanan, och så har ja gjort en email som ni gärna får skriva till mej så uppdaterar jag er vad som händer varje vecka och så skriver ja till er hur och vilka modeller som är välkomna, välkommen att skriva till mej och undra vad som helst:
[email protected] 

just nu sitter ja och kollar på svenska hollywoodfruar pch pratar me issa och den stora nyheten i gullspång att peter ska vara med i paradise hotel.. good luck petes

här är min söta klass:)







shamon, linda, jonna, andre, annie, sabina, stina
och lärarna karin, bobby, sussie

dagen idag

idag skulle bli en rolig dag, planerna var att vi skulle till kristinehman och spela paintbal och dricka lite vin på kvällen, men det slutade lite tragiskare än väntat..
vi packar gör oss iordning för en perfekt och rolig dag, maskerar oss med millitär streck i ansiktet, humöret är på topp, jag  kör tobbes bil med joahn tobbe anden och jögge i bilen, issa malin och linda åker i issas bil bakom oss, issa kör bilen.. när vi kommer till bäckhammar så ser ja en grävmaskin åker framför mej och tänker köra om när ja ser att det kommer en mötande bil, så ja börjar bromsa men det ser inte issa förens det är försent så hon kör rätt in i bagagen på tobbes bil.. båda bilarna blev helt mos! jag får panik och börjar skrika i förarsätet, jögge slänger sej ut bara för att han tror att det ska komma bilar bakom som en seriekrock men det gör det inte som tur är.. sen kom 4 ambulaser och några brandbilar fick åka till sjukan allihoppa men det var ingen fara!

ahh

idag hade vi prov, kl 8 började pennan glöda, och jag var inställd att jag skulle få göra ett omprov eftersom ja inte trodde att ja hade nån koll på de hela, men jag fick 2 poäng ifrån mvg, 98 och 100 var mvg! men jag ska allt hitta nåt fel de har gjort så ja får ett mvg;)
imorn har vi utväxtprov men jag har inte hittat nån modell, har verkligen ringt till alla jag känner och frågat om de har några vänner, vart ute på stan och letat i över en timme, skrivit och frågat på fejjan, men allt förgäves! man får göra omprov men då kan man bara få G, men grejen är att modellen ska komma klockan 12 mitt på dagen en tisdag, det är klart att de har skola och jobbar då.. ja förstår de! men ja får panik, får se hur många som har en modell tills imorn! jag åtekommer om det!
just nu sitter jag och bara tar det lugnt, förutom att ja har panik över allt detta! men det är första dagen som jag komer hem och inte behöver plugga, visserligen fick vi reda på idag att vi har prov på lockande kemi, den 7 okt, hoppas det är lättare att plugga till det provet!

nu hade jag tänkt mej natten, vi börjar halv 9 imorn så upp och hoppa med tuppen återigen! så det blir väl till att ställa klockan på 6 ändå! ja saknar alla, ja vill bara hem nu! det var inte längesen ja va hemma, men de känns som om ja hör hemma där, nära mamma och pappa, johan och systeryster, alla vänner! buhu..

undra vad som händer sen efter detta, vid april! vad kommer ja att göra? flytta nån annanstans? pendla långt varje dag eller bara vara arbetslös som ja redan har varit halva min vuxentid! det sista alternativet hoppas ja defenitivt inte på, men man vet ju aldrig i dessa tider, ja måste verkligen ha ett jobb så ja kan betala av mina skulder till banken och mams och paps!

jaja, lite funderingar som simmar omkring i lilla jonnahjärnan, det är bara vänta och se det!
nattinatti



härligt gäng? :)

en snabb fråga

jag har fått ett jobb som make up artist, just nu pluggar ja ju till frisör på heltid, men vill gärna ha ett extra jobb och har då sökt ett jobb som sminkös, och har kommit in..
så frågan är hur jag ska göra? ja måste tacka ja eller nej snarast! på lördag vill de träffa mej.. ahhh

RSS 2.0