....,?!'

Hej.. Ligger och lyssnar på musik!
Kan inte sova, tänker för mycket.. Tänker på precis allt man kan tänka sej!

Har varit och köpt gymkort igår! Gött, för igår skulle det vara min rökfria framtid men det blev fem stycken.. Tycker det är förvånansvärt bra gjort ändå:) idag sätte jag målet på fem stycken och lyckats med det! Om några dagar blir det en mindre och så ska ja fortsätta!

Istället för att lägga pengar på cigaretter så blir det att lägga det på hälsan:)
Jag tjänar 600:- om jag slutar helt med rökandet och tränar istället! Det är bra!

Så det har blivit två mycket svettiga pass hittills:)

På onsdag åker jag hem till Gullspång för förhoppningsvis får vi en lägenhet nästa vecka:):) mycket mysig!

Imorn kommer Malin hem och då ska jag flytta hem till henne igen! Ska gå till stadsbiblioteket imorn och skriva ut cvn och skicka in lite papper och sånt viktigt!

Idag var jag och manda på stan i några timmar, jag hittade massa fina toppar men jag handlade för 39 kr för hela dagen, den är fin:)


Nu kanske ja ska försöka blunda!
Godnatt från ett blött göteborg.. Zzz


Oslo

Sitter i bussen påväg hem till Göteborg!
Här har jag haft det underbart, vi har promenerat runt stan, druckit rödvin, varit på en öppning för restaurangen Jacobs aall.. Där vi möttes utav cava och 35 drinkbiljetter, LG!
Vi har lagat god mat och bara haft det trevligt! Fick vara kulturella och gå på operataket, har ju alltid varit en önskan:)

Lyxa till resan med stor och skön fåtölj med utfällbar fotpall, internet och eluttag! Sitter som kungen:)

Nu när ja kommer fram till götet ska vi förbereda oss för Liseberg där kapten röd spelar:)

Fick ju veta under min vistelse att vi blivit lurade på lägenhet.. Jäkla satkärring! Blir så trött på alla som ska luras på alla sätt och vis, varför inte bara tjäna sina egna pengar och leva efter det?! Vi hittade en handväska på spårvagnen förra helgen, vi var snälla och lämna den till chauffören.. Mer oss åt folket:)

With love Jonna


Nytt

Sitter på fröken olsson för att tiden ska gå.. Snart går bussen till Jonas, här går det undan:)

Igår var jag på två intervjuer, en där salongen var pytte liten och inte hade öppnats.. En där ja skulle tjäna mindre än vad jag gör nu när ja inte jobbar?!

Ja har flyttat in hos Malin men igår kom hennes inneboende/kompis så ja tog med mej kläder och sov hos Amanda som också är inneboende.. Men så bestämde ja mig inatt att åka till Oslo, bussen går kvart i två så jag har redan hunnit solat, gått hem och packat om för en ny vecka och in till stan för att käka frukost och dricka kaffe! Det har jag ju lärt mej, 24 år och hur kunde ja ha tackat nej till det i alla år?

Har ju börjat nytt liv i Göteborg, och det menas förändringar, här kommer en förändring:



Nu ska ja försöka och väcka liv i Kirre för en snabbdejt innan ja drar!

Chao<3


RSS 2.0