Rubrik

Idag har vi haft färgmodell jag hade kirre, han blev ju såå snygg:)
imorn ska ja klippa honom med!!

nu är ja dödens död, är så trött så ja kan kanske ta en tupplur här på em,
det är ju inte jag direkt!

igår var tv3 på salongen och skulle filma bobby så ville han att vi skulle komma ner med våra modeller och klippa därnere, ja va glad för ja var klar vid 12, så jag smet runt där och försökte inte komma  med, hoppas verklligen inte att ja gjorde det! för guds skull!

nu ska ja ut och promenera.. usch va kallt


jaadu

isag har ja jagat modell till en uppsättningsprov, ja lyckades 3 minuter innan vi började:)
men ja fick ett VG iaf, bättre än ett G som ja skulle högst fått på en docka!

sen när ja kom hem så sprang ja och hämtade ut alla mina 500 bilder på sjövikshallen.. det var ju jätte trevligt att få se allt på bilder istället för datorn..

sen packade ja upp min väska, ska ju tala om för er att de inte var lite att packa upp, fick med mej alla mina höst/vinter jackor och skor, så det var en fullproppad resväska:)

sen så tvättade ja för fulla rullar, så nu är allt rent.. känns skönt sådär när ja precis kommit tillbaka från en trevlig helg i gullspång..
i fredags så slingade ja mamma, käka taco och så åkte ja till skagersvik och klippte jonas, sen var klockan sent och läggdags, på lördag kom issa när ja inte hade vaknat, så gjorde ja folieslingor på henne, tills det var dags för lite klipp på mamma, sen skulle det bli klipp och sling på linda men vi gjorde folieslingor tills kl 8 på kvällen, halv 9 fick ja i mej den första maten och slänga i mej lite vin och få på mej smink och partykläder, (dom hade ja ju självklart glömt här i sthlm) sen åkte vi in till k-höla för lite bowling och utgång på mastis.. det var ju jätte trevligt, men så var vi trötta runt 1 snåret så vi åkte hem:) söndag vart de lite klippning på mamma igen, tunna ur det ytterligare! va gjorde ja mer.. kommer inte ens ihåg:)

nu sitter ja och kollar på svenska hollywoodfruar, anna anka! ska läsa igenom boken oxå, för vi har teoriprov på onsdag, imorn har vi modell, ja och shamon fixade modell när vi leade uppsättningsmodell tills idag:)

på återseende

RSS 2.0