to long time ago

sitter i amandas lgh och hör på partymusik..

har varit ute och käkat massor av go grekisk mat och delat på två rosé med sebbe, hur mysigt som helst!
imorgon kommer amanda hem kl 8 och väcker mej, då ska ja dra mej neråt stationen för att låsa in mina väskor och sedan åker ja mot östermalm för att träffa mina godingar på hanky dolls!

idag har ja och amanda städat ur lägenheten, ute och gått, ja har packat ner mina allra sista saker, känns konstigt att verkligen flytta för gott ifrån the  big city life!

men det är inte sista gången jag är här och härjar!

i måndags åkte ja till sveriges andra huvudstad göteborg, för att hälsa på malin och det var helskönt att få vara med henne för en gångs skull! vi shoppade och bara hade de gött i tre dagar, hur längesen som helst vi kunde umgås mer än en timme i taget! min sommar har varit den jobbigaste jag någonsin varit med om, hon har varit borta varannan vecka ute till sjöss och varit i gbg sen har hon ju massa andra att träffa, medans ja hade tusen saker, ja ni förstår!

men igår skulle ja till sthlm för en lägenhetsutpackning och hälsa på många, men det enda och det bästa tågbolaget i sverige är ju totalt........
jag skulle rulla iväg 20.42 ifrån götet, men ja åkte iväg vid 22.00! fine, sur över det så kommer vi in på perrongen i sthlm och ska kliva av när ja hör i högtalarna att stationen är stängd och vi som ska till tunnelbanan får gå ut, runt allting.. jaja, går med min fullproppade packning och kommer ner till tunnelbanan när en städare står och säger att "vi har stängt för idag!" ööhhh... timvisaren befinner sig en timme efter midnatt, där står jonna fullpackad mitt i natten, mitt i stora staden huvudstaden och stockholms län vill att ja ska gå hem..
känner mej som en fis i rymden och vill bara visa fingret.. lagomt trött på tillvaron går ja därifrån med mungiporna ihopdragna som ett russin, får ta en taxi hem till skärmarbrink, taxichauffören kan inte vägarna och åker fel! men hallå! jag som alltid åker tuben får visa honom vart han ska köra "omrutt" och vägleda honom hem till mej.. väl hemma slänger jag mej isängen där amanda och mårten redan ligger!
imorses vaknar vi av att det plingar på dörren och in kommer en som ska fixa lampan på toaletten.. liggandes på golvet har vi stora frågetecken över huvudet vad han gör där när lampan sitter i taket:)

imorgon ska ja göra något som ja har velat vädigt länge men aldrig riktigt haft mod till att görat!
får  se om det blir bra bara!

på lördag blir det en till rolig grej:) aahh, kommer sova som en stock ikväll hoppas ja!

love j

RSS 2.0