sömn

helt inne på att börja böla eftersom säsong 7 av one tree hill ska börja sända, och lucas och peyton har slutat??
hur och vad är oth utan huvudrollerna?

det har varit en bra helg, skriver mer imorn för nu är ja så trött, godnatt!

sjuklingen

idag gjorde jag min första 10 poängare! den satt där den skulle, åt alla håll och kanter!
det var en uppklippning och en toppning, hur svårt kan det vara? :) jo, ibland är det riktigt svårt, som min första modell som sitter och rycker, mjuk hårbotten och knepigt hår.. man ska ju alltid få till en snygg frisyr, men när man är nybörjare och typ bara klippt på dockor så blir de svårt, men bergochdalbanan går till sin högsta topp! haha

men imorses påväg in till skolan ringer ja min lärare och frågar vad hon tycker ja ska göra, berättar att ja har influensa och att doktorn sa att ja var tvungen att vara hemma.. så sa hon bara, men jonna åk tillbaka hem! NEJ, jag har en modell idag som jag bara vill klippa, jaja, men klipp modellen och åk hem sen! kom inte imorn heller för vi ska bara ha repetion.. då kunde ja ju lika gärna åkt hem idag och fått en extra dag.. menmen, är man snål när man köper biljetten så är man! nästa gång ska jag lägga till ombokningsfliken.. om det händer nåt som idag! så imorn blir det till att packa det sista och åka in för att byta ut saxen och hämta lite nålar på skolan sen sätta sej på tåget för hemfärd för första gången sen ja flyttade hit! känns skönt, amanda blus väntar på mej i k-höla och johan kommer och hämtar oss:) han skulle in och köpa en tvättmaskin och en diskmaskin men där sa jonna nej.. bara onödigt när man bor ensam, hur mycke disk kan det bli?
johan fyllde ju igår så jag har köpt lite presenter till honom:) han får vara nöjd över de han får.. säger imorn vad han fick annara kanske han får reda på det innan han öppnar det!

idag har jag verkligen tyckt synd om mej själv och tryckt i mej en massa onyttigt, godis och glass! när ja skulle borsta tänderna så fick ja en spya i halsen, mumsigt tänkte ja och försökte få ut det! men det ska ju vara omöjligt!
dax för lite sömn, som sagt, sömn är den bästa meducinen! flera liter meducin! natti

sjukling

idag var ja i skolan, och var absolut inte fräsch, så ja ringde sjukvårdupplysningen, och de sa att ja skulle ringa till cityakuten direkt, men ja ringde vårdcentralen här i liljeholmen när ja kom hem från skolan, där fick jag en tid 17.10 men ja tvättade så ja var tvungen att säga en senare tid:) fullt upp! så jag fick en tid kl 20.00 ist, och jag tog blodprov och halsprov, en sån där läskig lång tops som de kör ner och vevar runt i halsen.. usch!

men jag hade en influensa, INTE svininfluensa :)

hon ville sjukskriva mej torsdag och fredag och sen skulle ja inte göra nåt i helgen, men ja sa att det var omöjligt när ja utbildar mej, ja kan ju inte missa en dag, som annie sa, om jag orkar stå på benen så orkar ja gå till skolan!

nu har ja druckit lite te och nu ska jag lägga mej för att sömn är den bästa meducinen:)

hmm, du vet, min vanliga tur

ni ska ju inte tro att oturen sällan kommer ensam! imorses satt ja på tunnelbanan och så säger de i högtalarn att det är stopp vid gamla stan, så mariatorget är slutstation för alla tuber! ersättningsbussar går från mariatorget! jaja, de skulle väl gå bra om man bara inte var flera tusen personer som skulle in till stan med samma buss, ja kom med 3 eller 4 bussen tror ja och de kom ju med rätt långt mellanrum, så jag kom senare till skolan! men ja var inte sist!

inte nog med allt har jag gått och bleve sjuk, har halsont så in i bomben, bara svider, jag som inte ska ha ont i halsen..
värt att opperera bort halsmandlarna när man ändåså blir sjuk en gång i kvarten! sen har ja feber, känns i kroppen och i huvudet, gud vad jag är positiv till livet just nu.. NOT!

imorn ska vi ha herrmodell, mårten ska vara min:) haha, vi får se hur det går!
fredrik ville oxå bli klippt imorn, bra träning!

på torsdag ska vi ha egenmodell, ska hitta en bra modell!
ska hitta nåt bra att göra!

nu har ja lagat massa mat så nu har ja många matlådor, iof samma mat, men de funkar för en fattig student,
måste köpa massa nudlar, det funkar faktiskt, tänkte göra lite hemmagjorda köttbullar, va längesen ja gjorde det! typ norge.. en lördagkväll stod och stekte till en hel fest, gissa om det var roligt!

lollipoplollipop.. en dusch så ja kan skölja av mina sjukbaciller?

grrrrrrrrr!

jaja, har ju redan berättat vad som har hänt idag, men nu tänker ja berätta lite mer om kvällen lite mer detaljerat, när jag skulle åka hem från st:eriksplan! joförstår ni, lalallalala,,gick ut ur tunnelbanan, tänk att bussen precis står här och kan ta mej 50 meter ifrån våran ingång till huset, buss 147, lite förvirrad, -var det inte 143 och frågar busschaufförn, -går den här till sjöviksvägen? lilla gumman, det heter faktiskt sjöviksbacken med spydig röst! (en fråga, varför ska alla äckliga gubbar säga lilla gumman? som om att jag är nåt barn av nåt slag) jaja, då säger ja att då är de fel buss och ska vända, -nej säger chaufförn, det är rätt buss, sätt dej nu här ska du se att du kommer rätt! visst, han känner väl till stockholm mer än vad jag gör tänker ja och hoppar på.. om man ska till vårat håll åker man vänster, men den där fula mannen kör åt högeer och då går ja fram till honom och säger att det är fel buss och om han kan vara snäll och släppa mej? tryck du på stoppknappen så stannar jag vid nästa hållplats, ok.. snäll som man är trycker ja på stoppknappen och väntar och väntar och väntar! herreminjesus, det tog ju år innan han stannade, fick jag gå tillbaka till mitt krypin, ringer till johan och ärr sur som en pissmyra som oppererat sitt urinrör! inte nog med att ja fick gå dubbelt så långt som ja skulle fått gjort om ja gick från tunnelbanan, nejdå, det kommer allt mer! jo men då skulle ja gena över ett ställe vi nyss genat över, över en tågräls.. ja då kanske ni kan gissa vad dom hände där, det kom ett tåg som tutade, precis när ja tänker att dagen inte kunde sluta bättre om jag skulle bli påkörd! vad ska jag göra, jo jag hoppar ner för ett stup fullt med vassa stora stenar,, smart idé jonna, och slog i mej där rygger byter namn.. och tar imot mej med handen och glider ner, sköna rivsår i handflatan!

min sköna kväll som stockholmare!

jaja

igår kom linda hit och så gjorde vi lite mat, sen gick vi ner och handlade lite morötter gurka och dipp + lite onyttigt
sen gick vi ut och gick, hon går ju så himla snabbt den där tjejen:) sabina kom och så spelade vi nintendo 8 bitars:) haha vi va inte så bra på de där! så vi la snabbt ner det och så kollade vi på scary movie 2 som gick på tv:n, men linda somnade efter några minuter och ja somnade nog in till hälva filmen, sov i soffan tills 1 då johan och christian kom hem:) haha, ja fattade inte nåt när ja vaknade i soffan helt dödstrött!

idag väcker lina oss genom att grabba tag i fotleden, va ja blev rädd!
sen bar det iväg till skanstull för återigen en promenad, de är bra att ha en person som är ute och går hela tiden, kan man ju bara hänga på, en annan sistter här inne och och har såå många grejer att göra även fast man skulle hunnit med en rundtur! sabina gick hem och fick höra en trist grej, så ja ska göra mej iordning och gå/åka till dom!

jag skulle behövt plugga, ska ta med mej böckerna dit så kanske vi kan plugga samtidigt!

på fredag så åker jag till gullspång, de ska bli himla skönt, att komma hem och träffa alla mina goda!

malin hade skrivit på msn igår från grekland och ja missade det! så typiskt! hoppas ni har de bra era grekar;)

nu blir de till att plocka iordning rummet och ta en snabbdusch för att fara, byebye

modell

idag hade bara jag och andré en herrmodell, jag trodde det skulle bli kallabalik i studion när jag sätte saxen i håret,
men sussie gav beröm nästan hela tiden! jag fick reda på betygen och jag fick en 9 av 10, hon tyckte ja skulle se det som ett mvg, eftersom att mvg är både en 8,9,10 för henne! hon bara hade en liten sak att poängtera och det var att det var för jämnt i nacken, det skulle vara spetsigt, men att ja klippte bort det när ja pointade ner det, resultatet blev jätte bra, hur mycke snyggare än vad ja kunde tänka mej, men if you can image it,  you can creat it :) jag har ingen aning om hur det stavas! :P
men nu är ja glad igen, efter allt me provet och helformmodellen ja blev lite lessen för som gick sådär!

idag har ja flyttat in alla mina grejer i det stora rummet.. lite plock bara, ställa iordning allt, nu blir det mörkt i mitt rum med:)

linda sabina och jag var och handlade lite mat tills imorn.. ja ska köpa lite cider och så ska ja och sabina dela på en rosé! den komemr bli gott.. kycklingsgrejs och sallad och aoli!
nu ska vi lyfta in sängen så ja kan lägga mej inom kort! nattinatti

saker som gör mej glad

fortsätter på mitt spår med chad!
ja är medlem på hans sida på facebook, gash va ja blir glad, ja får en känsla i min mage, ja kanske är konstig, men på nåt sätt får han mej på andra tankar, jag vet inte hur ja ska beskriva allt! men han är bara min dröm!
(?imagenation?) men, ja är upptagen tyvärr chad, kanske i mitt nästa liv som supermodell, som din flickvän...

ja blir ju bara så lessen av att höra rykten om att varken chad eller hilary kommer att fortsätta i säsong 7!
vad  vore oth utan dom? ingen oth alls!
kan de inte börja sända? ja har inte sett klart säsong 6 än vad ja vet, de slutade ju bara helt tvärt, komemr inte ens ihåg vad det var för nåt program!
slutpratat om lucas scott ;)


igår hade prov, det gick inge bra alls.. ja fick ett G, tycker att det är en skam! ja ska bara ha ett mvg imorn..
christian har ställt upp att vara min modell imorn:) som ja fick be och böna! nejdå, johan tyckte han skulle vara modell så blev det ett mjaa, okay då:)

men han har lite längre ibak, ööum, sussie och karin? hur gör man? :P
det kommer nog bli bra!

idag rättade vi proven igen, det var så jävla(ursäkta franskan) trälit, ja läste fel på en 6 poängsfråga, om ja bara hade läst ordentligt så hade jag fått MVG, för att ja kunde den frågan, ja fick 4 poäng men trode bara jag skulle rabbla upp 2 av 3.. så jävla störande! men degt är ju jag i ett nötskal!

imorn börjar vi kl 9, ska bli skönt att sova ut lite, ska gå upp 7! jippiejajej..

ihelgen blir det kräftor till dom som tycker om och nåt annat till oss andra:) dags för kräftskiva hemma hos annie!
de andra ska nog ut, men stackars-fattiga-jonna har tyvärr inte råd!

godnatt

utgång

mm, ni såg rätt.. vi ska ut på royal garden ikväll, jag och sabina, sen kommer linda m vänner!
så jag duschade förut och rakade benen som ni kan se nedan gick det inte så jätte bra, plus att ja missade hela knät pga det köttsåret!

idag hade vi prov och jag fick 56 på båda delarna, 60 poäng var mvg så jag fick ett vg! jag var nöjd med resultatet, för jag brukar aldrig få mer än G! nuni, nu är min tid här!

förutom att mitt pekfinger är helt åt pipan så är jag på rätt så bra humör!
nu har vi gjort hemmgjord pizza, den var mumsig:)

nu ska vi fixa oss lite, kan behövas! redo för partejj

AJ!




ja, vad har hon gjort nu?
jo, jag har rakat benen, fastnade i nageln och köttsår uppstod!

nu blir det partaj me sabina:)

modell

idag hade vi våran första modell, det gick riktigt bra! bra linje och allt sånt, bla bla bla!
sen åkte ja direkt hem och bärjade tvätta, i 3 timmar,plugga, duktigt! sen bäddade ja nytt för att issa och olivia kommer på besök, ja sitter och väntar på dom, de skulle komma 10.13 till centralen sen skulle de ta sej till lilljeholmen via t-banan!
så skulle ja gå och möta dom vid lilljeholmen, mitt i natten, ja brukar lägga mej då!
men de kommer bli roligt att de kommer:) blev ju så plötsligt, issa ringer och säger att de kanske kommer och att ja ska höra med de ja bor med, men sen ringer hon och säger att de är påväg:) KUL som amanda hade sagt;)

jaha, va ska man göra nu då? gå och sova 10 min innan ja ska gååå..

ne, mer skrivande imorn, här ska pluggas;)

the winner or the looser?

idag har ja och sabina varit hos annie, jätte fin och stor vindsvåning.. hur fin som helst!
vi gjorde lite blåbär och hallonpaj, gott:)
nu ska ja plugga lite sen måste ja sova, imorn gäller det!
modellen är fixad, och allt är som det ska vara!

skriver mer om det imorn, godnatt alles


I don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me, now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say, no more ace to play

The winner takes it all
The loser's standing small
Beside the victory, that's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool playing by the rules

A lover or a friend
A big thing or a small

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed


I don't wanna talk if it makes you feel sad
And I understand
You've come to shake my hand
I apologize if it makes you feel bad

summerat:

idag var vi på sommarkrysset på grönan, ja köpte ett årskort för 149 kr, eftersom ja har tänkt att gå på konserter och sånt, g¨r man ju in gratis, helt perfekt;) men vi kom dit vid 7 tror ja, då hade dom stängt sittplatsområdet, men vi gick till kön där de släpper in allt eftersom, ja skulle gå och köpa vatten till mej lina och sabina, men hade inga pengar löst så ja gick till bankomaten utanför eftersom bankomaten var trasig inne på grönan, mm, och då fick ja ställa mej i kö, det tog 10 det tog 20 det tog 35 min, äntligen var det min tur, tror ni inte bankomathel**tet var trasig där me, därför det tog sån tid för alla, så det var bara att springa tillbaka till den andra kön för att chansa och komma in. sen släppte de in oss, de ville ha 2 st, vi va tre, då sprang de in några som stod efter oss, suck!! men sen ville de ha en, då sprang sabina dit, sen ville de ha en till brevid en fru till han som gjorde spökmusik, där vart min plats, linda kom oxå in föresten!

jo, där ni fick ja sitta, längst fram i mitten, va inte gjort för att synas i televisionen? ahh, det blev inte direkt som ja hade tänkt, jaja, de får gå! det gick me, det var jätte bra darin va bra starpilots va grymma och emilia....

nästa gång ja ska dit ska vi se ola;) fälla kommer bli avis, för att sabinas kompis är kompis med ola så vi ska sitta längst fram:) om man nu får för sej att gå dit en lördag igen,.
sabina ville ut idag men jag bangade, rååd nej, askalas nej, sugen nej! ressultaten blev att ja ligger i min säng och tycker de ska bli roligt att plugga ärslet av mej imorn! massa dvs..

vi va ute igår på laroy det va jätte trevligt, gick och raggade modeller tills på tisdag, de har ja inte hört ett knyst om idag:(

malin och anna-maria ska till grekland om en vecka i två veckor, avis  japp, skulle sitta fint med en bräna och koppla av lite efter två veckors stress hit och dit måsskit:) ja har 3 veckors lov vid jul, kanske kanske inte!

ska lägga upp massa massa kort sen denna sommar på fejjan! eftersom ja fick mn dator har ja kunnat lägga upp bilderna på min dator.. va de är bra att ha en dator just nu känner ja, men det är nog inte lika roligt varje gång ja får en räkning..

godnatt allesammans!!

äntligen en egen dator

nuså, de sa att jag skulle få min dator på tisdag, men idag ringde ja till tre och fick koll-id numret, så sprang jag ner till sjövikshallen och hämtade ut min efterlängtade dator!!

idag har jag sagt hejdå till josing, det var inte så roligt när han har varit hemma hos mej varje dag när ja kommit hem!
men ja funderar på att beställa en biljett hem om tre veckor eller något sådant.. vore sjönt att komma hem, ta med mej alla mina resväskor m.m och hämta lite saker oxå, eftersom ja inte har nåt här;)

idag på skolan gjorde vi bara assa repetioner, brud/bal/party-uppsättningar, helform, m.m. på tisdag måste jag ha en modell, har inte fått tag i någon frivillig ännu, hon ska ju bara bli toppad, men man måste ju ha tid på tisdag kl 11 och vänta i några timmar, är det någon som vill eller känner någon såå skulle ja bli glad om ni ringde:)

just nu sitter jag och är bara glad att ja har en egen dator, mina homeis är hemma och lagar lite mat och kollar på tv, ja funderar starkt på att gå och lägga mej nu:) jag har några timmar som jag måste sova igen..

på återseende

plugga

idag har varit en skön dag, det var meningen att vi skulle gå på lady gaga ikväll på grönan, men det blev inte så!
johan ska komma på besök idag:) men han åkte inte förräns nu så han kommer nog lite senare ikväll!
ja lagade lite tortelini nyss men de smakade korv så sabina ska komma hit och så ska vi laga lite mat och kolla på dagboken:) sån mysig kväll hade vi igår med, med tacco och "en djävulsk romans" och "björn gustavsson ett livsverk"

imorn är början av nästa vecka, de ska bli roligt att lära sej massa nytt, inte så många gånger jag har tänkt på det viset:)

iveckan har jag varit på gröna lund och åkt insane:) och massa annat, sen har ja shoppat lite på ikea med fredrik!
sen var amanda på besök från torsdag till lördags morron så vi var ute i fredas, mycket trevligt!

igår vad vi på prideparanden, ska lägga upp lite kort när ja får min dator på tisdag. längtar så mycket!
då kan jag uppdatera mej lite oftare..

nu kommer sabina:)

RSS 2.0