just in time, get up

vi kom ner på onsdagen, kl 7 för att vara punktlig!
sofia mötte upp oss på centralen och sen drog vi med oss våran packning till mölndal där  sofia bodde!
på kvällen så färgade vi håret på varann, som malin redan har nämt så gjorde jag en toning i mitt hår, fortfarande samma färg:) och jag gjorde folie slingor på henne, ja har ju bara sett hos frisörer hur man gör, men de blev lyckat får ja hoppas:) vi började med mitt hår sen malins, malins började vi med kl 10 typ, kl 2 på natten var de färdigt! övning ger färdighet!
på torsdagen var vi på stan hela dagen, fick massor nödvändiga saker köpt plus lite till(mamma arg)
på kvällen åkte vi till bella och jeppe, prata massor gjorde vi! sen skjutsade dom hem oss, riktigt snälla!
sofia hade massor att plugga till så det var bara jag och malin hemma hos henne..
nästa dag städade vi sofias lgh, för de skulle vara visning nästa dag och flytten dagen därpå.. sen åkte vi till dormy för att hämta erlings nyckel och lämnade grejorna där.. sen åkte vi in till stan och köpte en outfit till kvällen:) bla en väska som gick sönder innan ja ens hade öppnat den typ! sen gjorde vi iodning oss och sen åkte vi till bella och jeppe, lite förfest sen gick vi ut nånstans! det var riktigt roligt! sen åkte vi hem till bella och jeppe och sov där, som malin har tagit upp redan=)
jeppe körde hem oss sen var de bara att vandra lite runt om man skulle piggna till, sen var de bara på igen, bella och jeppe och markus kom till erling, vi kollade på melodifestivalen och drack vin och piggelinisar! sen skulle vi ut, vi var påväg till spårvagnen, den skulle gå om en halvtimme, och kl var redan halv 3 så då gick vi hem ist, men bara för att gå hem så gjorde vi lite annat på vägen:) herregud, vi var nog överallt den kvällen! på söndagen gjorde vi inte speciellt mycke, vi hade ingen nyckel, fick inte igång datan eller nåt! vid 4 kom erling hem från jobbet och sen gick ja och malin ner till ica för att ha karra:) sen kollade vi på biljetter, den dagen skulle de kosta 290 kr dagen efter kostade de 115.. och mitt kort tillät inte den stora summan.. och det är därför ja och johan inte har varit sams fick ja reda på igår!
iaf, igår packade vi ihop alla grejor och åkte ner till stan, där träffade vi sofia och gick för att käka, det slutade med att de hade glömt att lägga på våra pannkakor på pannan så vi fick skynda oss och ta pannkakor "to go" :)
väl på tåget han vi inte ens sätta oss förens alla kakorna var borta, det var mumsigt! sen var de bara att åka hem, det gick fort, tobbe kom och hämtade oss i töreboda! sen åkte malin hem från mej, sen blev de tyst och dystert!

johan var i sälen med folk från gullspång, om ja säger att ingen av dom spottar i glasen iaf så förstår ni att det var en alkohol resa, ja tror inte att de åkte mycke skidor, han ringde mest till mej och berättade att han inte visste vart han var.. och ingen svara efter att vi lagt på! jaa.. va ska man säga! han åkte till norge i söndags.. så vi har inte träffats på ett tag.. vi tänkte ta denna helg till våran och se lite vad som händer och fötter i framtiden!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Låter juh som en rolig resa det där Jonna !

Trevligt å hämta er för tusan..Eller att träffa dig/er rättare sagt..Men sakna den där pussen ja skulle få av Malin ! Hände med den ? Den är du skyldig Malin din tok..haha Nerå

kram kram

2009-03-11 @ 12:21:44
Postat av: jonna

jaa.. just de! malin skärpning! mer pussar till världen!

2009-03-12 @ 00:40:41
Postat av: tobbe

ja just de malin !

där hör du..haha

2009-03-12 @ 11:10:43
Postat av: Malin

Haha ja de måste ja ju ha glömt :P sorry tobbe! ni kan få en puss båda två om ni inte slutar tjata ;) haha!

2009-03-12 @ 11:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0