summerat:

idag var vi på sommarkrysset på grönan, ja köpte ett årskort för 149 kr, eftersom ja har tänkt att gå på konserter och sånt, g¨r man ju in gratis, helt perfekt;) men vi kom dit vid 7 tror ja, då hade dom stängt sittplatsområdet, men vi gick till kön där de släpper in allt eftersom, ja skulle gå och köpa vatten till mej lina och sabina, men hade inga pengar löst så ja gick till bankomaten utanför eftersom bankomaten var trasig inne på grönan, mm, och då fick ja ställa mej i kö, det tog 10 det tog 20 det tog 35 min, äntligen var det min tur, tror ni inte bankomathel**tet var trasig där me, därför det tog sån tid för alla, så det var bara att springa tillbaka till den andra kön för att chansa och komma in. sen släppte de in oss, de ville ha 2 st, vi va tre, då sprang de in några som stod efter oss, suck!! men sen ville de ha en, då sprang sabina dit, sen ville de ha en till brevid en fru till han som gjorde spökmusik, där vart min plats, linda kom oxå in föresten!

jo, där ni fick ja sitta, längst fram i mitten, va inte gjort för att synas i televisionen? ahh, det blev inte direkt som ja hade tänkt, jaja, de får gå! det gick me, det var jätte bra darin va bra starpilots va grymma och emilia....

nästa gång ja ska dit ska vi se ola;) fälla kommer bli avis, för att sabinas kompis är kompis med ola så vi ska sitta längst fram:) om man nu får för sej att gå dit en lördag igen,.
sabina ville ut idag men jag bangade, rååd nej, askalas nej, sugen nej! ressultaten blev att ja ligger i min säng och tycker de ska bli roligt att plugga ärslet av mej imorn! massa dvs..

vi va ute igår på laroy det va jätte trevligt, gick och raggade modeller tills på tisdag, de har ja inte hört ett knyst om idag:(

malin och anna-maria ska till grekland om en vecka i två veckor, avis  japp, skulle sitta fint med en bräna och koppla av lite efter två veckors stress hit och dit måsskit:) ja har 3 veckors lov vid jul, kanske kanske inte!

ska lägga upp massa massa kort sen denna sommar på fejjan! eftersom ja fick mn dator har ja kunnat lägga upp bilderna på min dator.. va de är bra att ha en dator just nu känner ja, men det är nog inte lika roligt varje gång ja får en räkning..

godnatt allesammans!!

Kommentarer
Postat av: Malin

såg dig allt ett par gånger på tvn o de såg riktigt bra ut :p får man inte se dig så ofta i verkligheten så får man väl helt enkelt slå på sommarkrysset :P haha! Japps snart bär de av till Grekland ja, ska bli skönt..skulle va sååååå kul om du skulle med! Men de får bli en annan gång :) hörs imorn darling! puss o godnatt

2009-08-09 @ 23:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0