ljuset i den mörka svarta grottan!

ja sa till Boyd idag att ja tänker åka hem på fredag, nu är det slut!
en sak måste ja berätta, ja frågade honom om de inte skulle ha en ny "nanny",
men de skulle dom inte, för det skulle inte hitta någon som var lika bra som mej!
hoppsan, var kom det ur hans mun? han har tackat mej massa gånger idag för allting, allt möjligt!
men nu ska ja härifrån, börja på nåt nytt så småningom..
jag är glad, laddat hem one tree hill, sista avsnittet, brooke mår inge bra, ja allt händer!

i lördags var det konfirmation, puts!
hela dagen vart de full rulle.. stå upp 9, dusch, frukost, farmor Lisa, vispa grädde, duka fram allting på bord, dekorera alla bord, saker att göra tills det började kl 12, dax för kyrkan, där var vi tills kl 2 och åkte till ostöya för att fira allting, fick varsin drink tills maten var redo.. först till förrätt var det nån lax och sallad på och nån konstig gul-orangefärgad gegga brevid.
huvudrätten var fruktansvärt god, nåt kött och en halv stor potatis, det låter väl lite vanligt, men de va jätte gott! till efterrätt var det onsöyas egna hemmalagad glass, den är delux x1000 och jordgubbar. eftrer allting så öppnade isabelle paket, ja gav henne min present hemma sen, eftersom hennes andra paket innehöll nog inte bara 5-10.000 vardera! herregud säger ja bara! min kostade 500:) så de är lite skillnad, men hon gillade det, det var mamma som har köpt det från mej! bra gjort!
kl 6 så började vi gå ner till hamnen och vänta på färgan, hemma var vi vid 7 nångång tror ja och började plocka med massa tårtor, vi hade 5 tårtor, en blev misslyckad, så det skulle igentligen varit 6 st, oh lord!! aja, de häll tal hela dagen tror ja.. det var inte bara den farfarn som hade gjort det utan det var dens broder som hade gjort det en gång i tiden och hela historian är nu berättad av släkten inför alla! när vi dukade bort och allt var klart för kvällen smög jag ner hit, för ja orkade verkligen inte lyssna på massa pengadiskutioner, fel gjort av den, miss för dej, ja gjorde allting rätt på 60-talet! men du kunde ha gjort sådär i början av 90-talet! ja orkade inte höra på allt!! och se hur en människa kan sjunka så lågt och fjäska.. han fjäska fan i mej hela kvällen för en man, han var författare så boyd såg ju upp till honom, nåt så fruktansvärt irriterande, att se hur han behandlar honom gent emot de andra! han fick röka cigarr där inne när alla satt samlade och skulle kolla på ett bildspel på tv:n han fick en chauffis till hamnen och hem till boyd, inget fel med hans ben! bara för att fjäska.. och så var det en till han fjäskade för.. och det var hans ingifta faster, han fjäska för henne eftersom hon är norges rikaste kvinna.. det går inte beskriva i ord hur mycke ja ogillade att se!
när alla åkte hem så sa ja till boyd att ja ska åka in till stan, de skulle de me.. så han bjöd på nån drink här hemma..
aja, ja fick skjuts in till stan av dom, sen gick ja och väntade på jonas så han kunde sluta! sen gick vi ut, och åkte hem, vi var hemma vid halv 5, somnade vid 5, skulle upp jätte tidigt för att åka till Sverige!!!! skönt att komma hem tycker ja..
det skriver jag om lite senare, nu ska ja upp och göra nytta!

ingen svarar när ja ringer till dom, jonas sover antagligen, johan har inte på sin telefon,

Kommentarer
Postat av: Mormor Rigmor

Hej gumman!

Det var mycket som hänt i helgen,tänker du stanna hemma för gått till helgen? Vi var i stugan igår

tog in blommor för vintern.Hans klippte gräset.

Först var vi till mor och far och fikade. efter stugan var vi till Ann och Ulf.Ha det så bra du kan ,kram älskar dig mormor,Hans hälsar

2008-09-15 @ 11:07:30
Postat av: Mallsa

Ring mig så fort du kan sen :) vill höra allt!

Saknar dej!! pussssss

2008-09-15 @ 12:29:07
Postat av: PA

Mamma kommer maila dej en massa adresser om jobb i Norge,som jag fick av Marcus mamma som fick dom av Marcus syster(Louise,hon har jobbat i Norge).

Känns bra nu va med några dar kvar bara???

Ha de!

2008-09-15 @ 20:31:43
Postat av: PA

Har mailet kommit fram?

Du svarar inte heller när mamma ringer dig.

Hopes we hear from you soon.

2008-09-16 @ 16:28:10
Postat av: jonna

jag fick mailet! det var jätte snällt.. mamma har inte alls ringt till mej idag.. ja har haft med mej telefonen hela dagen! men vi ses snart, jag ringer nog ikväll, ska packa lite här med! puss och kram

2008-09-16 @ 17:03:57
Postat av: Mamma

Hej gumman

Jag har ringt till dig på norska mobilen. jag o Issa ska på gympa 19:45. Kan du så ring innan dess.

Kram mamma

2008-09-16 @ 17:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0