:'(

oj va ja grät, ville inte ens visa för malin att ja tjöt, så ja gick snabbt därifrån när bussen hade startat!
men ja gömde mej bakom en stor pelare för att ingen skulle se mej, men ja kom på att de satt folk inne och blängde på mej när mungiporna bara darrade! det är det värsta att ha de bra.. att känna efteråt hur det är när det är sämst!
när ja åkte hem så satt ja fast i en bilkö, i en timme stod vi näst intill stilla.. kom hem nyss, kl 5 gick bussen!!
ja åkte till statoil och tanka.. fast mest för att sätta mej på parkeringsutsikten.. ja satt där i bilen ett tag, kollade på bänken som vi satt några timmar innan, på kvällen.. mörkt ute, vatten framför oss, och staden som lyser upp så fint mot havet!
ja såg dej sitta med benen i kors mot mej som du gjort igår.. ja såg mej sitta rakt fram och vi bara pratade.. pratade om allt, framtiden, pojkvänner, Oslo, jobb, lägenhet.. ja, om allt möjligt! men ja vaknade till, det var inte lika vackert utan dej!
det var kallt, grått och halvljust ute! satte mej där en stund och tänkte.. tänkte på allt, tänk att man måste tänka när man är själv, man kan inte prata med nån.. det var trist! TACK för att du vill komma hit, tack för att du har varit här! det är bara så underbart, tänk hur mycke jag vill hem, jag vill inget annat än att få jobb och bo ihop med dej! det är perfekt! du vet hur jag har det.. tänk att ha de så ensamt! världen blir bättre me dej! snaröya är inte det samma utan dej!

mitt under bilkön ringde johan, när ja grät som mest, det kändes som ett tecken!
att det är någon som tänker på mej.. hoppas det blir mycke bättre mellan oss när ja flyttar till en egen lägenhet i Oslo, då kan man anpassa sej till sej själv, och inte behöva "vara där" för nån annan.. känna att -oj, nu har ja inte varit hemm på länge, måste hem! ska bli så skönt!!
nu ska ja inte tycka synd om mej själv, det finns människor som har ont, som inte ens har nåt tak över huvudet!
det finns dom som hjälper andra när de inte har så gott ställt själva!
ja tycker synd om min mormor iaf! hon har det  inte lätt, hon är verkligen världens bästa mormor! hoppas du blir bra snart!! vill inte att du ska ha ont!

ja ser dej i spargrisen:)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vill vara där hos dej gumman :( ville inte åka hem idag! När jag såg att du började gråta så brast allting för mig också, så många gånger som jag var nära på att hoppa av bussen igen!!

Jag vet hur det är där du är nu och jag ville inte lämna dig där i skiten, jag vill bara komma och få dig på bättre tankar! Men Ponnsa, förstår du hur jävla underbart allting kommer bli sen när vi har jobb och o flyttar ihop du och jag? Då behöver vi aldrig vara med om det här mer!!UNDERBART!! om man längtar!! Du kommer slippa allt det där!

Men tack för ännu en underbar vecka gumman, mår så himla mkt bättre av att vara där hos dig!

Kommer sakna våra lååånga kvällar/nätter uppe på terassen med utsikt över fjorden..krypa ner under våra filtar och lyssna på lugna favoriter och prata om allt och ingenting, våra filmkvällar, pratstunder nere vid stranden som kan vara i tusentals timmar,nätterna nere i trappan med MR. Spiderman ;) haha..Man tröttnar lixom aldrig!!

Allt kommer bli bättre gumman, allt vi har pratat om..allting närmar sig!

Nu ringer du snart, även fast jag har varit hos dig i ett par dagar så har vi fortfarande lika mkt att prata om ;) haha!

Ta hand om dej ponnsa, jag lovar att vi ses snart igen! Pussss // Mallsa!

2008-09-12 @ 22:43:40
Postat av: Jonas

Men bejibi!¨

Vet inte vad jag ska säga, tycker synd om dig!

Men vi ska ju i alla fall ha de kul imorgon!

Och sedan på Söndag när va ska till Karlstad å shoppa och hälsa på Isabell!

Kom hem i natt eter jobber/krogen och inte har någon sängplats, för Jessicas vänner har tagit hela sängen så jag får sova på soffan!

Piss på de, och snacka om att jag blev lack, men längtar att få hänga men någon person om inte e helt blåst,

Fan va kul vi ska ha de i helgen hjärtat, ta hand om dig så ses vi på jobb imorgon vid midnatt!

Sov så gott.

Kramar Jonas på vägen långt från OSlo men ganska nära om man tar rätt väg!

2008-09-13 @ 04:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0