what/not

idag började dagen med att vi åkte till träbiten och köpte färg, det blev cappuccino i sovrummet!
och hur vi gör med de andra rummen vet ja inte, de har varit tvist om hit och dit måsskit! så allvarligt, så man kan tro att vi har separerat! men de ska va vitt i vart fall, och när var och hur vi köper de har vi inte kommit fram till, så mogna är vi!
sen åkte ja till issa och andreas, sen ringde johan och fråga om ja skulle me till gustafsvik för att bada, och självklart ville ja de, men då skulle vi vänta på att manda slutade kl2, och de gjorde vi! tack manda för du ville me:) och var med:)
men som vi alla kände så var vi nog för stora för lekstället gustafsvik, man fick nästan leka lite road för att de andra inte skulle misstycka! men tillslut kom vi fram till de alla 4! istället åkte vi till marieberg helt osminkade och helt flyffy hair! men de va en snabbvesit, träffade frida och david där inne me:) trevligt trevligt! vi åkte hem och kollade på idol, sen åkte vi och bowlade 2 timmar i kristinehamn, och när vi fick en bana så var en människa där som ja inte ville skulle vara där! rätt stämning efter bad och i en omgivning av rätt folk! johan drog upp gamalt skrot och de blev som de blev.
johan jerry jonas och tobbe gick ut och jag och sofia åkte hem! stannade till hos sofia och hälsade på hennes kanin och kollade på ett slut av en skräckfilm som vi båda hade sett och ann ringde för skjuts hem, cyklade upp till bergsgatan 42 där det var släktkalas för de vuxna(-mamma), lika trevlig stämning där som de var i bowlinghallen!
skriver inte mycke om de, men när man har en bild om och hur man känner för några och den bilden förändras ganska snabbt på några minuter är det ganska chockartat! sjkutsa hem ann och ulf och åkte upp till pappa för att prata lite, åkte ner till gullspång nu för johan och gänget kom hem.
imorn ska ja och pappa åka till mamma på sjukan för att hämta hem henne efter en opperation och en visit i skövdes största sjukhus på fyra dagar.
jag gillar inte min systers problem heller och tänker på henne var och varannan minut, så ni kan tänka er att ja sover ute på soffan nu! 
det har varit en lång och händelserik dag, mycke roliga och tråkiga händelser!
men livet ska ju inte vara lätt har ja hört! kanske de är så när man tänker efter!
inget jobb=inga pengar, problem=massa tänkande och skit

ska upp om några timmar så man kanske ska dra över täcket över mej och försöker sova lite! phuuuu!

Kommentarer
Postat av: r milla

Såg vad kl visa när du skrev in bloggen,inte undra på att jag fick väcka dig.

2008-11-01 @ 22:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0