suck suck och åter suck

först måste ja bara få grattulera min underbara mormor som fyller 66 år idag!!


till mitt liv som jonna: såhär ligger de till: (ja kommer inte nämna allt dåligt i mitt liv, bara en gnutta)
somnat halv 5 två dagar i rad, denna underbara morgon ringder de ifrån fritids kl 7, om man är snabbtänkt så blir de alltså 2 och en halv timmes sömn, och frågar om ja vill jobba där! självklart, ja är ju arbetslös, men ja fick börja halv 12 så de blir perfekt, somnar om och gör mej iordning för 26 skrikande och bråkbarn, ja var ju ny och blev poppis med en gång, och fick inte släppa taget om någons hand för så tjurade dom, jätte söta ungar, men lite sömn och mindre positiv syn på livet så är man inte så pigg för att vara den perfekte vännen när man ska vara "fröken" som ja blev kallad hela dagen..
de andra fröknarna hade samtal med föräldrar så ja fick hålla i en gympalektion helt själv, och de va ungar som hade ont i magen så fort de inte var roligt, och så plötsligt såg alla att de var lite grus i hallen, då vart de i fokus! ja fick vara kvar helt själv de sista timmarna och låsa släcka och allt på en gång, kl 5 var de bara 3 killar kvar, så ja försökte och lyckades efter hårt arbetande få på dom deras galonisar, de hatade mej efter de:) men sen var det bara att knalla bort till lysmasken och umgås med de mindre barnen på dagis.. efter lite mat för barnen så gick ja hem då var klockan 6! ska bara nämna att jag endast har ätit 2 mackor på hela dagen när jag gick hem.
när ja kommer hem har johan kommit hem från norge, de vart en höjdar HEJ! absolut inte(...) just nu ligger de till så att vi ska fundera på en hel del som har med "oss" att göra.. vi sitter verkligen inte i samma båt, vi sover inte ens i samma säng längre, de a längesen! johan har varit ute på en funderar promenad medans ja skulle duscha, inte en chans! suck suck och åter suck


fyll inte livet med dagar, tvärtom fyll dagarna med liv
va ska man säga

Kommentarer
Postat av: frida

ponnie..stackare..finns här!!!

Hoppas de ordnar sej.. när de är bra för dej är de dåligt för mej o tvärtom...tänk om de kunde vara samtidigt..vi syns sen!!

2008-11-13 @ 12:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0