i den heta idolvärlden

anna då.de var tid för att hon skulle åka ut!
på audision var hon den bäste ja har sett, med have a heart, men den var nog intränad sedan länge!
hon har en annorlunda röst, än alla andra men de räckte inte för idol!
Robin ska vinna, han är så charmig på alla vis, så var de en 15 åring som fick en dejt med honom, kunde ha varit jag:)
känns lite B att vara avundsjuk på henne eftersom ja är 20, men har man fallit för någon så har man!

nu börjar ja sakna London väldigt mycke, frida vi ska dit nångång igen!
så kan vi rocka lite i barerna, ta igen allt vi missa;)
såg picca på en reklam här!

idag ska sova själv för första gången i lägenheten, känns ju lite konstigt att inreda och så när inte johan ens har sett hur de har blivit, har såg inte ens när vi målat klart sovrummet, har har inte ens sett när vi ställt in alla grejer i skåpen, hämtat lampor och gardinstänger från gamla lägenheten, hur hela sovrummet blev klart, ställt in grejer i walk-in-garderoben, jag är jätte nöjd med den! hoppas bara johan blir de me!
ja ska bara förklara mej lite från ett gamalt inlägg där ja skriver om våran relation, vi får sånna ryck, ja skrev just i de tillfället då ja inte var välkommen in och sova i sovrummet! vi har de bra för de mesta, men kan gå varann på nerverna ganska så hårt, men de går över, som bortglömt! de kanske inte är de bästa för de kommer alltid upp nästa gång man bråkar, och då blir de bara större bråk! ja som är så jedrans envis och han som kommer med klyftiga kommentarer går inte så bra ihop alla gånger i livet, men de löser vi på bästa sätt!

nu är de casino royal på tv, den slutar om en timme:) big blindes is now 100 million dollers!! sitter i min ensamhet och funderar över livet, hur de ska gå med jobb och så..
känns ju verkligen bra med ett jobb, men han, jaa,, bara man kan få lite mer respons så vore de bättre!
eller om han säger att de inte finns några jobb så kan man släppa de! de är iaf min största dröm nu att få det dära jobbet!

kanske ska somna snart, de har varit en lång dag nu, ställde ju klockan tidigt, cykla upp till skagersvik och gick ut me min sötunge! han var jätte duktig, lekte nere vid badplatsen me mej och malin, länge, sen gick vi hem för att dricka massa vatten och mysa! sen gick ja och malin till issa och käka frukost, tjata lite och gick ut med honom igen! när vi kommer vid ladgården så börjar de snöa, och inte lite heller, jaha, typiskt när vi ska cykla hem, lämnade honom i ett varmt hem och trotsade vädret och började cykla! vi kunde ha väntat en timme eller nåt, men man kunde kolla en halv cm framför cykeln annars fick man en hel sjö i ögonen, vid skolan stannade vi och tog kort på varann, ja ska lägga ut dom imorn för dom ser ju för gulliga ut:) men gå började vi gå för de gick inte att cykla, den var nog min längsta resa hem iaf, har aldrig varit kallare än i legg ins och is på benen! men vi kom hem, köpte oss en mjölk på ica och gick hem och gjorde chokladmosse, gott till glass;) gömde oss i täcken och kollade på pelle svanslös:) mums!!

imorn ska ja köra in frida till stan, hon slutar kl 10 och ska göra sej iordning för en utekväll på statt!
isabell ska förhoppningsvis vara här, kanske kan ta ett glas med henne på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0