all by my self

don´t wanne be!!

tänk, havet  rullar in som en fin våg in på en strand, på den stranden bor jonna!
ett hus utomlands, hon befinner sej där för att stanna tills hon är nöjd, tills hon har fått det hon vill ha,
det hon har drömt om i hela sitt liv, en ren njutning av livet! men, varför ska de vara så underbart?


varför kan man inte bara nöja sej med en lägenhet i gullspång, av ett arbetslös liv! och med arbetslöshet menar ja fattig, pour little jonnie, inga pengar till att gå på bio, inga pengar till att köpa frukost!
kan inte bara Gud ge mej ett liv, iaf ett jobb så man kan köpa julklappar och presenter till sina nära och kära!



ja tror ja älskar OTH bara för allas liv är så bra, visst är de tvister där med, men de måste de ju vara för att man ska veta hur underbart man igentligen lever.. ja skulle vilja hoppa in i tv:n och vara Peyton, (ja ville de även när hon inte var tillsammans med Luke) de är så underbart, en gång log jag genom ett helt program, en gång tjöt jag genom ett helt program.. de passar alltid in på min tillvaro, när ja känner för att gråta gör ja de, när ja känner för att skratta så skrattar ja! men mest av allt så ler ja, ja kommer på mej själv att sitta och le hela tiden! medans ja får sitta och vänta en vecka tills någon har lagt in ett nytt program på tankafett.se!

nu ska ja ta och rycka upp mej med en film med chad michael murray, home of the brave, går ju inte att ladda hem house of wax längre, tråk! skulle vilja se honom igen, att man inte lagt märke till det förut!
men de är ju klart, då hade ja nog inte börjat kolla på oth, som sagt, man blir ju snyggare ju bättre man beter sej;)
ulf ottosson, sk målotto! ful som stryk enl mej jonna kärrfelt som tyckte han var snygg till en början tills han behandlade damlaget som han gjorde, fräs åt honom!

imorn skulle ja hämta johan f i karlstad men de slutade me att catarina hämtar honom och går in på ikea och köper en vit lackhylla, de ska vi inte ha, vi ska ha annat t.ex en slickepott, det finns ingen i detta hus! och lite annat som gardiner, stänger, julmys m.m.

godnatt(S)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0