tripp

igår skrattade han åt mej.. åt min packning, sen sa han till isabelle att förklara för mej vad man ska ha med sej på en resa.. jahaa sa ja då, men hoho, bankbank i huvet! jag vet väl vad som behövs och inte.. de är bara de att ja har med mej kläder för 3 veckor, de visste ju att de fanns tvättmaskin, de är inte så himla lätt för mej och veta när man inte har en aning om någonting vad som sker där nere! och sen kläcker han: har du passet med dej! öhhh, jaaa!!!!
nu tycker ni säkert att ja stör mej på minsta lilla.. och ja, de gör ja!
om man blir erbjuden att åka på semester med dom i 3 veckor, huset är så fint, de ligger precis vid stranden, vi ska bara sola och bada, lata oss och spela lite golf! det låter väl underbart!! men sen kryper de fram att de ska vara färskt bröd till frukost, det är en kvart in till närmsta affär med bil, maten ska vara serverad kl 2 och kl 7.. och det får inte bli en massa skräp mat som t.ex. korv, det ska vara fina middagar! det finns en tvättmaskin..
och undra vem som får stå för allt om inte Jonna "fattar inget" Kärrfeldt.
vilket nervärderande jobb man har, så tänkte inte jag när ja sökte jobbet.. och föresten så har han sagt att ja ska göra de sakerna han inte hinner med, eftresom han jobbar så mycket! men laga mat i spanien hinner han väl med.. då tänkte ja att man kan ju hjälpa till i köket eftersom alla har tid! men neeeeee,, ja ska göra de.. kl 1 när solen tar som bäst, då ska ja knalla upp till strandvillan och laga mat!
man kan inte göra så som vi jämt gör till stranden, ta med sej matsäck! en macka och lite bullar kanske.
nejdå, det ska vara lyxiga middagar!

ja vill hem ja vill hem ja vill hem

Kommentarer
Postat av: Manda

CP-gubbe! Kan inte han hitta sif en spanjorska så att han är borta hela dagarna så kan du o barnen ha semester utan honom o äta va tusan ni vill? Du måste para ihop honom med ngn, och verkligen uppmana honom till att gå ut o roa sig om kvällarna. Plus att han blir jätteglad om han hittar sig en kvinna (en till ; ) ) så då kanske du slipper göra all sketgöra åt honom!



PUSS MED KRAM!

2008-07-20 @ 17:08:56
Postat av: PA

Du kan ju vänta och se hur det blir därnere innan du gnäller eller tycker synd om dig,o förresten om du måste vara inne kl 1 så får du ju mindre hudcancer när solen bränner som mest. Ni kan ju spela golf om matlagningen???



HA DÄ från PA

2008-07-20 @ 17:27:07
Postat av: jonna

men ja tror inte du heller skulle tycka de va så roligt pappa.. att vara en slav, kan man inte hjälpa till med maten när man är ledig!!



tack manda för stödet:) de behövs, känns så skönt att veta att ni är kvar i gullspång när ja komemr hem!!!



kram jonna

2008-07-20 @ 18:13:11
Postat av: Per

Usch Jonna, du får se till att han cashar ut lite pengar till mat på restaurang. Ha det så trevligt som det går nu, syns vi hemma i Sverige snart igen :)

2008-07-20 @ 18:27:28
Postat av: jonna

haha,, de tycker ja! vem är de som är rik igentligen? HAN:D japp, de gör vi, ha de

2008-07-20 @ 20:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0